Online speeddaten? Hoe werkt dat?

Ga voorbereid op weg naar het online speeddaten!

Online speeddaten werkt eigenlijk precies hetzelfde als fysiek speeddaten. Het enige verschil in dit geval is dat je je mobiel of laptop bij je hebt. Je zit achter je scherm en je kijkt en spreekt in een digitale omgeving. Hierdoor leer je gemakkelijk nieuwe mensen kennen. Het verschil is niet zo groot. Na ieder gesprek van vijf minuten, komt er een melding op je beeld te staan: "de persoon die je zojuist gesproken hebt, wil je die nog een keer zien: ja of nee?". Je maakt vervolgens een weloverwogen keuze en vult ja of nee in. 

Hoe werkt online speeddaten?

Bekijk onze andere video's op ons YouTube-kanaal!: Speeddaten [Nederland & België]

Na afloop van de speeddate avond

Vervolgens aan het einde van de speeddate avond, krijg je van alle mensen die je gesproken hebt te zien of je wel of niet met hun matcht. Als je matcht, krijg je vervolgens de gegevens te zien van de ander en kun je contact opnemen om er een vervolg aan te geven. Dit gezegd te hebben, heb je zo eigenlijk een hele leuke avond. Het is een sociale avond, zowel online als offline. Je kunt lekker een kopje thee of koffie erbij nemen. Je ontmoet op een online speeddate avond een hoop nieuwe mensen, die je wellicht anders nooit had ontmoet. Dat is misschien wel het leukste onderdeel van online speeddaten.

Op onze website kun je natuurlijk ook informatie vinden over wanneer welke online speeddate avond gehouden wordt. Na het selecteren van de juiste regio en speeddate, staan de verschillende tijden met datum per soort speeddate duidelijk aangegeven. Dat is natuurlijk de volgende stap., kijken voor een datum wat jou het beste schikt. Nadat je hebt gekeken welke speeddate avond jou het beste uitkomt, is er nog een laatste stap, tenslotte ook de belangrijkst stap. Dat is natuurlijk de inschrijving voltooien. Klik rechtsboven op de groene knop '€10 korting, Plan hier jouw date in!' om je aan te melden voor een online speeddate avond en dan hopen we jou te zien bij een leuke en gezellige online speeddate avond. Zo simpel kan het zijn.

Heb je nog vragen of zijn er nog dingen onduidelijk? Klik op contact en bericht ons, we beantwoorden graag al je vragen omtrent online speeddaten.