Speeddaten Eindhoven? Single speeddate avond voor regio Eindhoven!

Speeddaten Eindhoven?

Een leuke (online) speeddate avond in Brabant met 95% matchgarantie!


Nu met €10 korting op jouw perfecte speeddate!

50%
Ontvang 10 euro korting!
Yes, leuk dat je eventueel wilt gaan daten! Met onze 10 euro korting krijg je er meer zin in!
Korting pakken!
Your information is safe with us

Speeddaten Eindhoven, een leuke ervaring

Leuk dat je onze website bekijkt over speeddaten in de regio van Eindhoven . Op deze pagina kan je alles vinden over speeddaten Eindhoven . Dus kom je uit Brabant of uit de uit de regio van Eindhoven , denk dan aan Helmond, Valkenswaard of Best, dan is deze pagina ideaal geschikt voor jou. Ook als je van net iets verder komt: je kunt denken aan Tilburg, Nijmegen of Breda. Dan is het ook leuk om mee te doen aan speeddaten in Nijmegen. Dus wil je weten hoe het werkt? Wil je meer informatie over speeddaten Nijmegen? Wil je ook gewoon weten wat je moet verwachten op zo een avond, dan ben je aan het juiste adres en lees vooral verder over wat je te wachten omtrent speeddaten.

Speeddate locatie

Locaties

Is de locatie Eindhoven voor jou niet ideaal? Geen probleem, we hebben 24 verschillende speeddate locaties beschikbaar speciaal voor jouw.

Speeddate matchgarantie

Matchgarantie

Bij speeddaten.eu hebben wij een matchgarantie weten te realiseren van 95%! De kans dat we jou ideale partner weten te vinden is ontzettend groot.
Speeddate e-mail

Matchingmail

Nadat je een speeddate avond hebt bijgewoond krijg je binnen 4 uur een matchingmail waarin er vermeld staat wie jou matches zijn!
Speeddate korting

Korting

We komen je graag te gemoeten. Daarom hanteren wij regelmatig unieke acties. Houdt dus zeker de website in de gaten.

Maak kennis met speeddaten Eindhoven

Op deze website vertellen we je alles omtrent speeddaten Eindhoven. Speeddaten in de regio van Eindhoven, dat is hartstikke leuk en uiteraard als je de eerste keer gaat daten kan dat ook erg spannend zijn. Je zult zeker niet de eerste zijn die aankomt en denkt: "ik vind het heel spannend, lichte twijfel over de gemaakte keuze of gewoon erg zenuwachtig". Dit is volkomen normaal en je bent niet de eerste die daar last van heeft. Besef je dat op een speeddate avond vaak de meeste mensen nieuw zijn. Die hebben nog nooit eerder gespeeddatet en zijn dus ook onervaren. Het is juist goed om uit je comfortzone te komen en om daarmee aan de slag te gaan. Om iets nieuws uit te proberen en om zo nieuwe mensen te leren kennen die net als jou een partner zoeken. Kortom, een goede weg naar jou liefde.

Verschillende soorten speeddate tips beschikbaar voor jou!

Speeddaten Tip 1: monoloog
Speeddaten Tip 1: monoloog
Speeddaten Tip 2: Vraag je niet af wat een ander van jou vind
Speeddaten Tip 2: Vraag je niet af wat een ander van jou vind
Speeddaten Tip 3: aandacht
Speeddaten Tip 3: aandacht

Speeddaten Eindhoven, welke opties heb ik?

Wil je gaan speeddaten? Er zijn 2 opties in het speeddaten Eindhoven. Namelijk (optie1) online en (optie2) offline. Online dating is de laatste jaren zeer populair.  De andere optie is het (gewone) fysieke speeddaten. Ik ga je alles simpel uitleggen, beginnende met hoe jij je moet voorstellen tot aan hoe het in zijn werk gaat.

Vergeet je €10,- korting niet!

50%
€10,- korting!


Your information is safe with us

Fysieke speeddaten Eindhoven

Ga voorbereid op weg

Op het moment dat jij gekozen hebt om te gaan speeddaten, dan zorg je natuurlijk dat je naar de locatie toe gaat. Voordat je er naar toe gaat, kies je ervoor om iets aan te trekken wat je zelf leuk vind. Waarin jij je fijn voelt, zelfverzekerd bent en het belangrijkste, jezelf bent. Kies iets wat je in het dagelijks leven ook aan zou trekken. Zeker geen driedelig pak of galajurk, zeker ook geen kleren die je standaard niet aan zou hebben. Gewoon fijne kleren waar jij je prettig in voelt. Vervolgens ga je naar de desbetreffende locatie toe waar jij de speeddate hebt. Bijvoorbeeld in dit geval in de regio van Eindhoven. Dan ga je vervolgens naar de locatie toe. Je komt met de auto, fiets of misschien wel lopend. We raden aan om tenminste 10 minuten van te voren op de locatie aanwezig te zijn. Hierdoor heb je voldoende de tijd om jezelf op locatie voor te bereiden om eventuele instructies van de organisatoren.  

Hoe gaat het in zijn werk?

Vervolgens gaan we in dit voorbeeld er van uit dat het mannen en vrouwen zijn. Mannen gaan speeddaten met vrouwen (of vrouwen met mannen). In ieder geval dat is het idee. De organisatie zal er vaak voor kiezen om de vrouwen op een vaste plek neer te zetten. Dus die worden aan een vaste tafel gezet (of aan een vaste locatie neer gezet). De vrouwen blijven op een vaste plek zitten tijdens de speeddate avond. Vervolgens wisselen de mannen door. Ze verplaatsen iedere keer naar een nieuwe tafel, hierdoor spreek je alle vrouwen. Uiteraard als vrouw heb je dan ook alle mannen gesproken. Alle mannen komen aan je tafeltje "voorbij".

Kort maar krachtig

Iedere gesprek duurt ongeveer vijf minuten. Soms iets langer, soms iets korter. Het ligt eraan hoeveel mensen er meedoen aan de speeddate avond. Op het moment dat jij aan de tafel zit. Ga je vijf minuten het gesprek met elkaar aan. Je toont vervolgens interesse in elkaar, je gaat vragen stellen en je probeert een beeld te krijgen van de persoon die tegenover je zit. Aan het einde van die vijf minuten verlaat de man weer de tafel. Je kan zowel als man, als vrouw onafhankelijk van elkaar een keuze maken. Wil je de persoon waar je net mee gesproken hebt, in de toekomst nog een keer spreken? Vraag dan wel of je hem nog een keer zou willen ontmoeten. Je wisselt de gegevens van elkaar uit. Dat doe je gewoon voor jezelf (privé). Vervolgens komt er weer een nieuw persoon aan (jouw) tafel te zitten of wissel je door (als man) naar de volgende tafel. Vervolgens gaat eigenlijk iedere keer de procedure van voren af aan van start. Dus het is iedere keer weer opnieuw (ongeveer) 5 minuten praten, een keuze maken, weer vijf minuten praten en vervolgens weer een keuze maken. Als je iedereen gesproken hebt, dan worden de ingevulde keuzes van alle deelnemers die mee hebben gedaan doorgegeven aan de organisatie. 

Erg veel keuzes om te speeddaten Eindhoven

Fysiek Speeddaten 20-34 jaar

120 min

Fysiek Speeddaten
20-34 jaar

 Jongvolwassenen
Fysiek Speeddaten 35--50 jaar

120 min

Fysiek Speeddaten
35-50 jaar

Hoger opgeleiden
Fysiek Speeddaten 51-70 jaar

120 min

Fysiek Speeddaten
51-70 jaar

hoger opgeleiden

Online Speeddaten 20-34 jaar

120 min

Online Speeddaten
 20-34 jaar

 Jongvolwassenen
Online Speeddaten 35-50 jaar

120 min

Online Speeddaten
35-50 jaar

Hoger opgeleiden
Online Speeddaten 51-70 jaar

120 min

Online Speeddaten
51-70 jaar

Hoger opgeleiden

Matchingmail

Matchingsmail

De organisatie verzameld de ingevulde gegevens van alle deelnemers. Iedereen kan als zij daar zin in hebben nog even na borrelen over de speeddate avond. Na het na borrelen gaat iedereen naar huis. Later op de avond zul je binnen 4 uur een e-mail krijgen met de informatie van de personen die jij gematcht hebt. Je moet je voorstellen dat op het moment dat alleen één van de twee personen zegt: "ik vind de persoon leuk". Dat dit niet voldoende is voor een match. Als jullie allebei hebben aangegeven om de gegevens van de andere persoon te willen ontvangen of aangegeven hebben dat je het een leuk persoon vond. Dan worden de gegevens met elkaar gedeeld. De persoon waar je mee matcht krijgt jouw gegevens, jij krijgt de gegevens van de andere persoon. Hierdoor hebben jullie elkaars gegevens en zou je dus nog een keer met elkaar in contact kunnen komen. Denk hierbij aan online contact of online video bellen. Een andere optie is om fysiek nog een keer af te spreken door ergens af te spreken, zoals; restaurant, bar, uitgaansgelegenheid, bioscoop, etc.

Online speeddaten Eindhoven

 Online date werkt eigenlijk precies hetzelfde. Het enige verschil in dit geval is dat je je mobiel of laptop bij je hebt. Je zit achter je scherm en je kijkt en spreekt in een digitale omgeving. Hierdoor leer je gemakkelijk nieuwe mensen kennen. Het verschil is niet zo groot. Na ieder gesprek van vijf minuten, komt er een melding op je beeld te staan: "de persoon die je zojuist gesproken hebt, wil je die nog een keer zien: ja of nee?". Je maakt een weloverwogen keuze. Vervolgens aan het einde van de speeddate avond, krijg je van alle mensen die je gesproken hebt te zien of je wel of niet met hun matcht. Als je matcht, krijg je vervolgens de gegevens te zien van de ander en kun je contact opnemen om er een vervolg aan te geven. Dit gezegd te hebben, heb je zo eigenlijk een hele leuke avond. Het is een sociale avond, zowel online als offline. Je kunt lekker een kopje thee of koffie erbij nemen. Je ontmoet op een online speeddate avond een hoop nieuwe mensen, die je wellicht anders nooit had ontmoet. Dat is misschien wel het leukste onderdeel van speeddate. Dus wil je in de regio van Brabant of echt in Eindhoven iemand leren kennen? Dan is speeddaten Eindhoven natuurlijk super leuk.

Op onze website kun je natuurlijk ook informatie vinden over wanneer welke speeddate avond gehouden wordt. In onze agenda staan de verschillende tijden met datum per soort speeddate duidelijk aangegeven. Dat is natuurlijk de volgende stap., kijken voor een datum wat jou het beste schikt. Nadat je hebt gekeken welke speeddate avond jou het beste uitkomt, is er nog een laatste stap, tenslotte ook de belangrijkst stap. Dat is natuurlijk de inschrijving voltooien. Klik rechtsboven op de groene knop '€10 korting, Plan hier jouw date in!' om je aan te melden voor een speeddate avond in Eindhoven en dan hopen we jou te zien bij een leuke en gezellige speeddate avond. Zo simpel kan het zijn. Heb je nog vragen of zijn er nog dingen onduidelijk? Klik op contact en bericht ons, we beantwoorden graag al je vragen omtrent de speeddate avonden.

95% Matchgarantie

Bij speeddate.eu hanteren wij een 95% matchgarantie bij zowel onze online als fysieke speeddaten!