FAQ's over speeddaten!

Vind hier alle veel gestelde vragen over speeddaten

Vragen over speeddaten

 • 1. Ben ik de enige die speeddaten spannend vindt?

- Nee je bent zeker niet de enige die speeddaten spannend vindt. Uit onze ervaring blijkt dat zowel mannen als vrouwen speeddaten als spannend ervaren. Maar wat ons opvalt is dat de spanning na z'n 10 minuten bij de meeste singles verdwijnt. En speeddaten is juist zo intrek bij mannen als vrouwen omdat het concept focust op een veilige en ontspannen sfeer.

 • 2. Moet je zelfverzekerd zijn om te speeddaten?

- Nee dat is echt niet nodig. Het gaat meer om het durven van het maken van een nieuwe stap. En als je voor het eerst gaat speeddaten dan is het niet meer dan logisch om te twijfelen over je keuze. Vaak is dit gezonde spanning en verdwijnt dit vaak als snel bij de eerste speeddate.

 • 3. Welke vragen moet ik stellen tijdens mijn speeddate?

- Vraag naar zijn of haar interesses, hobby's, sportactiviteiten of het werk. Vraag vervolgens door op de antwoorden. Probeer in 5 minuten veel van de ander te weten te komen. Zo krijg je een duidelijk beeld over diegene om vervolgens een 'Ja' of een 'Nee' in te vullen.

 • 4. Wat is een matchgarantie?

- Bij Speeddaten.eu hebben wij een matchgarantie van 95% weten te bemachtigen. Dit houdt in dat 95% van de deelnemers bij een speeddate avond een match hebben na afloop van de speeddate avond. 

 • 5. Wat houdt 'hoger opgeleiden' in?

- De term 'hoger opgeleiden' houdt in dat diegene een HBO of WO studie volgt of heeft afgerond.

 • 6. Is er een wachtlijst voor bepaalde regio's?

- Als er een wachtlijst is bij een regio dan wordt dit uiteraard van te voren aangegeven op de website. Het is natuurlijk van groot belang om evenveel mannen als vrouwen bij de speeddate avond aanwezig te krijgen.     

 • 7. Kan ik een ingeplande speeddate avond annuleren?

- Kan je door omstandigheden niet naar de speeddate avond komen, geen probleem. Laat dit ons uiterlijk 10 dagen van te voren weten, je ontvangt van ons dan zo snel mogelijk een retour voor het inschrijfgeld. Annuleer jij je inschrijving uiterlijk 3 dagen van te voren, dan kunnen we helaas niet het inschrijfgeld niet meer restitueren.

 • 8. Wat is inbegrepen bij een fysieke speeddate avond?

- Wij verzorgen een compleet verzorgd avondje uit. Verschillende leuke singles die je ontmoet waarbij we je trakteren op een lekker welkomstdrankje en we komen regelmatig langs met hapjes. Wil je zelf drankjes halen op de speeddate locatie? Dat kan maar dit is op eigen kosten. De desbetreffende speeddate locatie houdt normale horecaprijzen voor jou aan. 

 • 9. Zijn er vaste begin en afsluitingstijden?

- Alle tijden worden vroegtijdig op de website toonbaar. Worden de tijden van de speeddate avond gewijzigd door omstandigheden, dan wordt je natuurlijk zo snel mogelijk op de hoogte gesteld van de wijziging.

 • 10. Hoeveel deelnemers zijn er aanwezig bij een speeddate avond?

- Dit aantal verschilt per speeddate avond. Gemiddeld gezien ontmoet je 15-20 singles op een speeddate avond.

 • 11. Hoe vaak mag ik 'ja' invullen bij een speeddate?

- Dat ligt helemaal aan jou. Vond jij alle singles leuk die je ontmoet hebt tijdens de speeddate avond, dan mag je bij alle singles een 'Ja' in vullen. Dit vergroot overigens je kans op een matchgarantie.

 • 12. Wanneer krijg ik mijn match uitslag?

- Je krijgt de macht uitslag een aantal uur nadat de speeddate avond heeft plaatsgevonden. Je ontvangt de uitslag per mail binnen 4 uur.

 • 13. Welke betalingsmiddelen worden er geaccepteerd voor de betaling van het speeddate?

- Je kunt met IDEAL betalen voor de speeddate avond. Daarnaast wordt een bankoverschrijving of een eenmalige machtiging voor een automatische incasso geaccepteerd. 

 • 14. Mijn regio staat er niet bij, wat nu?

- Staat jou gewenste regio niet bij de beschikbare regio's, dan is er altijd nog de optie om te kiezen voor een online speeddate avond.

 • 15. Contacteer ons als jouw vraag er niet tussen staat!

- Bekijk onze 'Contact' pagina onderaan de pagina voor al onze contactgegevens.