Fysiek speeddaten? Hoe werkt dat? 

Ga voorbereid op weg naar het fysiek speeddaten!

Op het moment dat jij gekozen hebt voor fysiek speeddaten, dan zorg je natuurlijk dat je naar de locatie toe gaat. Voordat je er naar toe gaat, kies je ervoor om iets aan te trekken wat je zelf leuk vind. Waarin jij je fijn voelt, zelfverzekerd bent en het belangrijkste, jezelf bent. Kies iets wat je in het dagelijks leven ook aan zou trekken. Zeker geen driedelig pak of galajurk, zeker ook geen kleren die je standaard niet aan zou hebben. Gewoon fijne kleren waar jij je prettig in voelt. Vervolgens ga je naar de desbetreffende locatie toe waar het fysiek speeddaten plaats vindt. Dan ga je vervolgens naar de locatie toe. Je komt met de auto, fiets of misschien wel lopend. We raden aan om tenminste 10 minuten van te voren op de locatie aanwezig te zijn. Hierdoor heb je voldoende de tijd om jezelf op locatie voor te bereiden voor eventuele instructies van de organisatoren.  


Hoe werkt fysiek speeddaten?

Bekijk onze andere video's op ons YouTube-kanaal!: Speeddaten [Nederland & België]

Hoe gaat het in zijn werk?

Vervolgens gaan we in dit voorbeeld er van uit dat het mannen en vrouwen zijn. Mannen gaan speeddaten met vrouwen (of vrouwen met mannen). In ieder geval dat is het idee. De organisatie zal er vaak voor kiezen om de vrouwen op een vaste plek neer te zetten. Dus die worden aan een vaste tafel gezet (of aan een vaste locatie neer gezet). De vrouwen blijven op een vaste plek zitten tijdens het fysiek speeddaten. Vervolgens wisselen de mannen door. Ze verplaatsen iedere keer naar een nieuwe tafel, hierdoor spreek je alle vrouwen. Uiteraard als vrouw heb je dan ook alle mannen gesproken. Alle mannen komen aan je tafeltje "voorbij".

Kort maar krachtig

Iedere gesprek duurt ongeveer 5 minuten. Soms iets langer, soms iets korter. Het ligt eraan hoeveel mensen er meedoen aan de fysiek speeddaten avond. Op het moment dat jij aan de tafel zit. Ga je 5 minuten het gesprek met elkaar aan. Je toont vervolgens interesse in elkaar, je gaat vragen stellen en je probeert een beeld te krijgen van de persoon die tegenover je zit. Aan het einde van die 5 minuten verlaat de man weer de tafel. Je kan zowel als man, als vrouw onafhankelijk van elkaar een keuze maken. Wil je de persoon waar je net mee gesproken hebt, in de toekomst nog een keer spreken? Vraag dan wel of je hem nog een keer zou willen ontmoeten. Je wisselt de gegevens van elkaar uit. Dat doe je gewoon voor jezelf (privé). Vervolgens komt er weer een nieuw persoon aan (jouw) tafel te zitten of wissel je door (als man) naar de volgende tafel. Vervolgens gaat eigenlijk iedere keer de procedure van zo in zijn werk. Dus het is iedere keer weer opnieuw (ongeveer) 5 minuten praten, een keuze maken, weer 5 minuten praten en vervolgens weer een keuze maken. Als je iedereen gesproken hebt, dan worden de ingevulde keuzes van alle deelnemers die mee hebben gedaan doorgegeven aan de organisatie. En zo ga jij gezellig fysiek speeddaten en ontmoet je misschien wel jou perfecte partner. Veel succes met het inschrijven en dan zien we jou bij onze fysieke speeddate avond!

Heb je nog vragen of zijn er nog dingen onduidelijk? Klik op contact en bericht ons, we beantwoorden graag al je vragen omtrent fysiek speeddaten.